СЪНУВАМ ВЪЛШЕБНИ СВЕТОВЕ...
Синьо слънце
и жълто небе;
червено море -
развълнувани
макове;
гори лилави
и звездни морави...
Сънувам
вълшебни
светове
в нереални
цветове;
и ти си тук-
в сънят ми,
но ти си
истински...
Само ти!
И любовта ни...
© Лиляна Стойчева Todos los derechos reservados