Като сън си спомням наште нощи,
филм прекрасен, трескава мечта,
но не съм готов за тебе още,
непосилен лукс е любовта.
Моя обич слънчева и лятна,
с дъх на зряло жито, с вкус на сочен плод,
всяка болка с тебе е приятна,
с теб се раждам аз за нов живот.
Искам с тебе вечно да сънувам,
да се стапям в твоята любов,
гдето и да бродя и лудувам,
пристан да си ти за моя зов.
Даже песента да е изпята
и китарите на кея да мълчат,
въпреки че свърши нашто лято,
нежни стихове рапаните шептят.
© Пламен Рашков Todos los derechos reservados
Поздрави сърдечни!!!