Ти дойде прелестна в съня,
когато тихичко вали дъжда.
Покрита с ореол от светлина.
Воал от капки, тяло на жена.
Тъй тайнствена е пак нощта.
Кристални струни в тишина.
Далечна арфа, ангелска ръка.
Ефирни звуци носи любовта.
Докосвам нежно твоята душа.
Танцуваме отново под дъжда.
Обвити сме с крила на обичта,
така невинни в свойта голота.
Изгарят пеперуди в пламъка.
Небе с искрите на страстта.
Звезда създадена за двамата,
защото вярват в чудеса.
Ти дойде прелестна в съня
и няма никога да се събудя.
© Гедеон Todos los derechos reservados