30 sept 2010, 13:59

Сънят на хвърчилата 

  Poesía » Otra
747 0 14

Какво сънуват хвърчилата?

Небе, дървета, гласове,

безгрижен вятър, запремятал

мозайките от цветове.

 

Какво сънуват хвърчилата?

Дали дори насън летят,

или си спомнят за канапа,

пронизал крехката им плът,

 

минутите на всеки полет

неумолимо преброил

със неизменното напомняне,

че трябва да се приземим.

© Росица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??