Сънят на света - 2
След "Сънят на света"дойде вдъхновението и за втората част.
Кой стих е по-хубав, преценете сами...
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=130488
Посвещавам този стих на всички, които търсят трошица спокойствие...
И най-вече на един много специален човек за мен, който доскоро
от притеснения не знаеше на кой свят се намира...!!!
Прегръщам ви всички... Бъдете здрави...!!!
Сънят на света - 2
След сладка и дълга прозявка
Природата в сън се унася...
Бряг и вълна след задявка,
в приспивната песен пригласят...
Луната наднича на пръсти
свенливо зад облака прашен...
Препускащи стъпки чевръсти
заспиват в уюта домашен...
Часовникът ням укротява
стрелките във спящата пазва...
Денят и Нощта се сдобряват,
сънена вечер пролазва...
Притихват върхари мъгливи,
във ледена люлка приспани...
Сънят на пътеки трънливи
е милост за тежките рани...
Замират дървета и птици
в прегръдка ведно с ветровете...
Светът е притворил зеници...
Мъки и болки - заспете!...
© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados
заспиват в уюта домашен...
...
Светът е притворил зеници...
Мъки и болки - заспете!...
Имах нужда от този сън...блгодаря ти! Светъл човек си, Аги! Бъдете!