пламъче
на свещица малка
в тъмното едва мъждука
толкова е крехко
мисъл силна
може да го изгаси
а усмивка плаха
в огнен вихър да преобрази
не се полюшвай пламъче
гори
без теб
мракът ще победи
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados