3 ene 2018, 8:21

Съпоставка 

  Poesía » De amor
301 2 2

Когато нявга бях невидима,
в пашкул се бях обвила, 
откри ме ти, направи ме значима, 
предаде ми от твойта сила.

 

Сега, когато ме напусна,
пиявици в мене са се впили,
мъртвешкият покров се спусна,
кръвта изтича се от моите жили.

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??