в прозрачността на
сълзѝте оглеждат се —
Боже — душѝте
в сърцатостта на
сълзѝте пречистват се —
Боже — душѝте
в глъбинността на
сълзѝте блажѐни са —
Боже — душѝте
в безкрайността на
сълзите простѐни са —
Боже — душѝте
© Стоян Минев Todos los derechos reservados