Не всеки, който е обичал
може да се влюби отново.
Постоянно търсят очите
и питат сърцето дали е готово.
А то, горкото, търси утеха
затворено зад четири стени.
Никой не му дава подкрепа,
но не пуска на воля скрити сълзи.
И когато някой го попита
съществува ли истинска любов.
То ще каже, ''Може би има,
но стопанинът ми още не е готов."
© Явор Перфанов Todos los derechos reservados