Сърце
Само едно сърце остана невредимо от играта.
Едно сърце - малко е, но така реши съдбата.
За теб ли е, за мен за мен ли е - не знам,
но ако искаш и него ще ти дам...
Ти взе ми всичко: въздуха, покоя.
Това ли е цената, за да бъдеш моя?
Сега съм беден, жалък, смачкан...
И какво ли веч от тебе да очаквам?
© Иван Иванов Todos los derechos reservados
с обич, Иван.