За раздяла…
време настъпи.
Болката, тя…
кога ще отстъпи.
Разумът казва -
друго не може.
Сърцето иска
пак да отложи.
Отлагахме дълго,
бях ли щастлива.
Повече болка -
останах без сила.
Разумът казва -
стига, не трябва.
Нека си иде,
щом не те радва.
Сърце, разум...
какво да ги правя.
Те ме разпъват,
съдбата решава.
© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados