Сърце на нозе
Сън ми се присъни, Мило,
полегнах вчера на полето,
там под онова голямо било,
и засънувах зло проклето.
У дома видях мома игрива,
даряваше й звездно цвете,
земя започна да се срива,
от сън примолих боговете.
Прибрах се, а свещта гореше,
очи ти в радост, мойте - не,
попитах кой ти гостът беше,
Лъжа.. сърцето падна на нозе!
Лъчиста
© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados