сърце
обича
с
любов
девича
и
необятна
и
благодатна
.............................
любов
не е ли
сълза
се стели
в тъга
сърце е
и в скръб
пустее
.............................
но теб те
има
любов всесилна
сърцекърмилна
и
несломима
© Стоян Минев Todos los derechos reservados