Отново пиша - аз и листа бял -
и ти... която си ми Муза...
и ти, която си ми идеал,
която моето сърце прониза
с Любов могъща, истинска, блестяща,
с Любов, която ме превзе и ме отнесе
високо над вселената ни спяща,
и се превърна в моята Принцеса!...
Аз гълъб съм в ръцете ти гальовни,
и облаче съм, къпещо се в топъл дъжд
от нежност, със която да напомни,
че те Обичам с Любовта на мъж
превърнал се отново във младеж,
превърнал се отново във дете,
превърнал се единствено в Копнеж,
и слял се с теб... сърце в сърце...
20.01.2019.
Георги Каменов
Посветено...
© Георги Каменов Todos los derechos reservados