Сърцето как плаче
Любими мой, къде ли си ти?
Сама, в леглото, се будя нощем,
дори да затворя своите очи.
Отвън вилнее вятър мощен,
заплашва със буря, така че
от всякога искам по-силно още.
Чувствам, сякаш си близо, обаче
не те виждам, изчезваш внезапно...
Не знаеш сърцето как плаче.
© Мирела Шопова Todos los derechos reservados