Косите ти от житен клас са по-прекрасни!
Смехът ти се разлива медно във ефира!
А устните ти - хвърлят ме в необята!
Такава като теб се по веднъж намира!
От рая ли се появи в деня ми черен?
С магия ли привлече ме или с чар?
Сърцето ми нашепва: Бъди ѝ верен!
Как иначе! Та, ти за мене си божествен дар!
© Виктория Тасева Todos los derechos reservados