Жадувана моя Любов!
Като повей на вятър прохладен
в горещата тягостна нощ
в живота ми тихо нахлуваш!
Приласкан във прегръдката нежна
чвствам как се завръща копнежа
денонощно да бъда до теб!
Бе отдавна... А все едно вчера
с тебе били сме Ева с Адам!
Дълго те търсих за да те намеря!
И няма да бъдеш сама... нито аз ще съм сам.
Сърцето ми ще ти прошепне, че е твое!
© Ангел Милев Todos los derechos reservados