Можеш всеки път да ме разочароваш,
да ми откраднеш, каквото си поискаш,
да се опиташ да ми вземеш мечтите,
можеш отново и отново да ме нараняваш...
Да изтръгнеш сърцето ми и да го изхвърлиш,
но аз винаги ще търся очарованието в живота,
мира и радостта в себе ще пазя и прегръщам
и ще мечтая отново и отново, мечтите си ще сбъдна.
А ако ме нараниш отново, то ще си е за теб...
Сърцето ми ще политне и не ще го сломиш!
Със слънцето ще се предпазя, сили ще намеря!
Ще избера да не страдам, дори и когато страдам!
Няма да съм част от тези пътища на болка...
Ще продължа по своя път цяла и свободна...
И още преди изгрева - Луната ще ни раздели...
за да поискаш откриеш своята светлина...
***
Моята нося я в себе си, за този който обича.
Затова ще я хвана за ръце, да ме води тя...
в мечтата си да целуна лъчите на всяка крачка
и да дам нужното от нея на друга подадена ръка.
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados