А в тази криза с газта
какво ще правим ний сега?
Ако братушките завинаги ни спрат газта,
дали ще ни останат парици за храна?
Петролът пък поевтиня и въпреки това
не стана по-красив света.
А баба Ванга предвещава краха на света -
дано да няма истина в нейните слова.
Но мойта песен е за любовта, а не за
дребните неща, които ни рушат мира.
Дай Боже да се пробудим сутринта
с усмихнати лица и малко топлина
в собствените ни сърца...
© Пушкин Todos los derechos reservados