"Сървайвър" в душата
Със нежност и копнеж да ме жадуваш,
във мислите с любов да ме рисуваш...
В душата скришом тайничко да влизаш
и с обич моя свят да моделираш.
А с устните щом моите докоснеш,
настръхваш всички фибри - омагьосваш...
Телата шеметно в синхрон пулсират,
а кожата е с дъх на Самодива.
"О, сладка моя!" - тихо ми нашепваш,
разтапям се отпусната в блаженство,
от сласт, с която ти ме завладяваш
и моята потребност утоляваш.
И що е огън, лава и стихия?!
Не знам каква е твоята магия,
но знаеш как и връщаш във "кивота"
спокойния ми ритъм на живота.
"Обичам те, ти чудо мое вкусно!"
и хрупкава бисквитке за закуска.
Добро е утрото, дори и в здрача
уютно е, щом галиш ме с "ръката".
Такава е историята моя,
че Бог ми даде сили, за да мога
с крилете си небето да щурмувам
и в океаните без бряг да си палувам.
Не мога котвата да спусна,
докато мойта лудост не изплува.
И всичко в рими, стихчета небрежни
да се наниже, сдипли и подрежда.
Дори и нещо пак да ми убегне,
ти знаеш... всичко виждаш и усещаш,
но друго си е "Шекспир" да узнае,
че густо ти е сторил и омае
с поредния шедьовър сладкодумен,
надявам се дори и остроумен...
от бистрото поточе в планината
потекло долу чак до равнината.
Е, спирам вече, обещавам ви и точка,
че иначе ще стигна Амазонка.
За вашия "Сървайвър" във душата
ще ми разкажете щом "чуем се" във сайта.
Целувчици и топли пожелания
за сбъднати възможности! Послание:
Бъдете живи, здрави! Нека
не ни изневерява и късмета!
И само още нещичко да вмъкна,
че не е нужна дума, а духът ни...
И не "Защо и Как" се случва,
за да запазим тайнството Му в чудо.
© Камелия Todos los derechos reservados