Със сърцето си обикнах,
когато тебе аз видях,
със душата си залюбих
тебе - моя идеал,
и вечно в тебе ще се вричам,
че за мене няма друг на този свят,
и да искам, няма да забравя
всичко, което си ми дал!!!
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados
прекрасно момиче си, Валентина...с обич за теб.