''Остани'' - крещеше ти.
''Не, не мога, разбери'' - повтарях аз във този час,
исках да ти вярвам и да бъда с теб,
но нещо се прекърши на хиляди пърченца в мен.
''Не ме обичаш вече'' - каза ти,
а аз изтръпнах от това.
''Обичам те'' - но разбрери,
не можем двама да вървим,
не стига с това да продължим
и да вярваме в това, което беше до преди.
Исках да ти кажа,
че вече всичко е различно,
исках да повярвам, може би, че е излишно,
но изрекох аз сега,
че ще съм с теб дори сама...
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados
Поздравления!