23 ago 2007, 8:55

Съществуване 

  Poesía
571 0 2
СЪЩЕСТВУВАНЕ
На главата ти ръцете си да слея,
усмивка на лицето да цъфти,
със сърцето си аз вече пея,
огряна с твоите лъчи!

Ти знаеш колко много те обичам!
Защо измъчваш ме така?
Душата страда като след раздяла,
защото съм съвсем сама.

Очите ни се търсят и намират
сред тази злокобна тишина!
Със сълзите си искат да измият
копнежа, болката и любовта!

Не мога без тебе да живея!
Гласа ти в мислите си аз дочувам.
Не искам да съм повече сама!
Защото без тебе аз  не съществувам!

© Таня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??