28 jun 2017, 14:51

Същината 

  Poesía » Filosófica
330 1 1

Каква е тука същината?

Какъвто и да е обекта,

един и същ си е ефекта:

от слънцето той хвърля сянка.

А слънцето не прави сянка -

самото то е светлината!

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??