20 feb 2011, 9:13

Състояние 

  Poesía » Filosófica
1112 0 33


Кратко лято. Дълга зима.

Рой несбъднати неща...

И какво, че бури има,

щом живея Любовта

и разцъфналите рими

ме отнасят в чуден свят?


Дълго лято. Кратка зима.

И безкрайна - пролетта.


© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??