Танцува по струните лък на цигулка:
Табун от коне, препускащ в поляна.
Детски смях бурен и скърцаща люлка.
Любовни сълзи - поредна измама.
Полет при вятър на есенни листи.
Влюбен щурец в пълнолуние росно.
Менци. Девица. Извор избистрен.
Майчини ласки в безсънните нощи.
Рисунка на сняг. Тишина и пъртина.
Замръзнал прозорец. Звън на висулка.
Коледен трепет и любов до камина.
Танцува по струните лък на цигулка
© Найден Найденов Todos los derechos reservados