12 feb 2010, 14:58

Сюзън 

  Poesía » Otra
456 0 1

В косите ù ветрове агонизират,

а тя не приема гравитацията.

Срещу нея се птиците прекършват.

Героиня в лоша детска анимация.

Тя живее в своето безвремие;

в паралелно черно-бяло огледало.

В очите ù - иронично остроумие;

тя вледенява с поглед само.

© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Идеята ти е много интересна.Отличаваш се от другите поети. Нестандартно е и това ми харесва.
Propuestas
: ??:??