Съвет
Лошото мина - кураж
остана по-лошото,
тъй, че яваш!!!
Мираж
Бракът е като мираж в пустинята -
с дворец, палми и камила.
Първо изчезва дворецът,
след това палмите
и остава само камилата
"милата"!
© Ганчо Пенев Todos los derechos reservados
Следващите - с още една категория!
Поздравявам тте и лека нощ!