Отиваш си, нали? Добре...
Да те спра ли? Не, няма смисъл,
ти вече си поел.
Целуна ме и тръгна!
Какво пък, хубаво ни беше,
но свърши...
Та нали всичко свършва,
и любовта дори!
Тя изтича бавно през пръстите,
като пясък в горещ ден.
Но защо се обръщаш?
Аз вече тръгнах.
Мислиш, че те чакам
и взирам се след теб...
не, няма смисъл...
Аз вече търся друг!
© az Todos los derechos reservados