Тъй бегло те познавам, но всеки ден за тебе мисля
влюбен до полуда ако щеш ме наречи
и трудно някой ще ме разбере, но аз не го и искам
знам само как копнея до мене да си ти.
Всяка сутрин зареден с надежда, дома си аз напускам
и минутите броя, жадуващ да те видя
и всеки миг във който си далече пак теб рисувам
смелост ще намеря ли тези мисли да разкрия?
И когато влезеш в стаята сякаш слънцето изгрява,
вълни от трепет разтърсват цялото ми тяло
и от красивата ти усмивка сърцето полудява,
щастието отразява се във вълшебно огледало.
Любов във вените ми вливаш и летя във небесата,
мечтите ми огряваш и даваш ми криле
и сигурен съм вече какво е щастието на земята
то е съзерцание, то е миг откраднат, то е твоето лице...
© Todos los derechos reservados