Заспивам ли? Май повече будувам,
защото знам, че пак ще ме сънуваш,
разбивайки се в моите очи…
Събуждам ли се, щом усетя
твоите устни върху мене пак?
И страстните, горещите целувки.
Нека помълчим…
Защото знам, че пак ще ме прегърнеш.
Потръпвам - цяла съм във тебе -
политам, преродена, в истината цветна,
разпръсната от светлина на свещи…
Съмненията нека изгорим -
съзнателно…
Потънала в безбрежието на мечтите,
как искам да ти кажа колко те обичам!
… Провокирано от стих на Lingerie
15 декември 2007
Nella_gold
© Нели Todos los derechos reservados
как искам да ти кажа колко те обичам!
Аз направо ти го казвам!!!