29 mar 2008, 12:49

Т.И. 

  Poesía
639 0 9

В рими животът за нас е подреден.

И в розово е оцветен.

Изпълнен е с жизненост и смях.

С вярващи очи и слънце, отразило се в тях.

Понякога животът губи своя ритъм или цвят.

Не се отчайваме.

Измисляме си нови думи!

Или намираме бои.

За да си го оцветим сами!

 

 

28.03.08г

© Силвия Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??