Погледни ме през затворените очи -
виж невидимите качества
и сравни има ли някой
моите могъщества.
Чуй ме в тези шумове -
послушай какво ти говоря,
разбери от думите ми
дали искам с теб да споря.
Увери се сама
в тайната на любовта
и ела с мен в света
извън действителността.
© Никица Христов Todos los derechos reservados
любАвта