*Тайно рандеву*
Затварям очи,
не мисля за нищо.
Заспивам.
Сивите клетки
агенти
дебнат -
по минало
и настоящето
кълват -
размиват
границите между тях...
Пресрещат ме
жадуваните силуети...
Ухаещи емоции,
играят си на
жмичка
във обятия...
Преплетени ръце
и устните докоснати...
Тайното ми рандеву,
без екзистенция наяве...
А ние мислим си,
че просто спим...
а просто,
не е думичката,
пасваща на
рандевуто ми
насън...
© Мир Todos los derechos reservados