Ах, гледам го с опиянение,
и подкосиха ми се в миг краката,
останах аз в недоумение,
изпитах нещо във душата.
Привличане, мъжественост, сила,
с поглед строг и леко напет,
погледна ме, а аз безупречно мила,
с кимване казах плахо "Привет"!
Той ме огледа от горе до долу,
съблече ми роклята само с очи,
почувствах се аз засрамена гола,
сведох глава да не ми проличи!
Гледаше дълго втренчено в мен,
сякаш съм негова плячка,
усещах и той бе заслепен,
както дете от малка играчка!
© Todos los derechos reservados
Иди тук и после ще говорим . https://otkrovenia.com/bg/proza/celuvaj-me-dylgo-2