... това, за което ще знаят
само очите ни,
това, за което ще знаят
отчаяните помисли,
това, което ще остане
загадка и за нас,
това , което се опитваме
да скрием, а вече започва
да личи -
това тайнство,
от което избягахме,
за да покорим...
© Мария Todos los derechos reservados