Посветено на И. В.
Кой си ти? Не знам, кажи ми.
Аз коя съм? Прошепни ми
и по име назови ме,
не това, което зная,
а, което ще позная -
тайно име, в тайна стая,
две свещички сред безкрая,
песен, капчици горещи...
С Бог вечеряме на свещи.
© любимка Todos los derechos reservados
"две свещички сред безкрая,
песен, капчици горещи...
С Бог вечеряме на свещи "