Кажи го така -
да усетя, че с мен си летял.
Кажи го така -
да усетя
как риеш в дълбокото
и аз,
изтръпнала и напъпила,
викам
от близост,
която е срила стените ми,
срила мен,
приютила инстинкта
за бъдене.
С вик
посрещам живота ти.
Ти
ми даваш живота си.
Направи го така
да няма съмнения
и вечер, когато те срещам,
да знам,
че си бързал към мен.
И когато
до мене притихнеш,
да знам, че си тук-
където винаги си искал.
9.02.2010.
© Милена Иванова Todos los derechos reservados
за бъдене.
С вик
посрещам живота ти.
Много добро!
Поздрав!