И накрая боли.
Боли, когато те разочароват.
Защото си се надявал толкова дълго.
И накрая - нищо.
Оставаш празен.
Не вярваш.
И не се доверяваш.
Плачеш всяка нощ.
Но на сутринта си друг.
Усмихнат, весел и забавен.
Така се прави.
Така живеят силните.
Никога не показват колко ги боли.
И колко са разочаровани.
Продължават напред,
водят битки.
И вече могат да постигнат всичко.
Могат да победят всеки.
Просто с една УСМИВКА!
© Надежда Т Todos los derechos reservados