Нека вятърът да съска,
Нека дъжд свиреп да пръска -
Все едно, не ще ни спре.
В сърцата разлюляни
Тихо шепне радостта ни,
Като сребърно море...
Нека вечерите сини
Се изнижат със години.
И годините летят
Във сърцата младолики.
Любовта ни пак ще блика
И очите ще горят..
А, когато стихнат вече
(Нейде в пътя ни далечен)
И последните лъчи -
Нека буря да изтрие,
Нека топъл дъжд измие -
Заслепените очи...
© Todos los derechos reservados