Нежен си,
защото аз съм нежна и добра
и приласкавам в сънищата си
една любов ненарисувана.
Трепетен,
защото аз за теб трептя
и се страхувам.
Боже, колко се страхувам!
Като за първи път,
тъй чист си в помислите си,
защото минали сме през срама
и той не ще изцапа думите ни.
Вълшебен си.
Това е любовта.
Това е необятността.
Това е вечността,
в която съществуваме.
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados