Любовта ми закъсня - ти си отиде, кога?
Играх си твърде дълго с моята съдба...
Причината - не оцених твоята искрена душа.
Само не мога да понеса, моята лъжа...
Времето минава, още живея... и осъзнавам -
Аз съм виновна - мислех, че на друг си отмъщавам...
Шепотът ми последен чуй - съжалявам...
Моля те, не ме забравяй, някога, върни се!
И... когато ме видиш, прости ми,
усмихни се...
На най-милия човек, който срещнах преди година и четири месеца.
© Ирена Цветанова Todos los derechos reservados