...устите ни някак червени,
някак високи
e.e.cummings
Любовта, която
даваш на всички останали,
никога не се връща
и устните,
след толкова много целувки,
не са някак същите
Скачай,
без да поглеждаш -
отдолу е мрак,
по-голям от въздишка,
празен като сърцето ти.
© Ивона Иванова Todos los derechos reservados