9 mar 2013, 13:48

Така си мисля 

  Poesía » De amor
489 0 3

Какво по-ценно от това,

че още си със мене?

Че шепнеш живите слова

и с теб сърце не стене.

 

Че спиш и дишаш ти до мен

във нòщите ни трудни.

Че всеки идващ божи ден

лежи в очите будни.

 

Че всяка ласка е мехлем

в душите остарели

и дните ни сега съвсем

пред Господа са спрели.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??