Родена съм в безбожно време.
До Ангела у мен и Сатаната дреме.
Задачата им - непосилно бреме –
спорят кой душата ми ще вземе.
Но аз за спора им нехая,
за мен е все едно да зная
дали във Ада или в Рая
ще ида, щом настъпи краят.
На мен ми стига мисълта,
че съм дарена с участта
животът ми на този свят
да бъде на любов богат.
Аз искам тука да узная
на любовта взаимна Рая!
А тръгна ли за ОНЯ СВЯТ
и срещна Дявола рогат,
от щастието озарена,
дори във огнена Геена
душата ми да запламти -
за мен недей да жалиш ти!
В една искра ще се превърна
и пак при тебе ще се върна.
Душата ми бе с теб щастлива,
затуй ще бъде вечно жива!
© Генка Богданова Todos los derechos reservados
Душата ми бе с теб щастлива,
затуй ще бъде вечно жива!
Много искрено признание!
Успех , Гени!