Попадал ли си в жестока буря?
Не си ли - значи ти е време,
животът ти в(ъв) хаос ще туря,
че да си спомняш винаги за мене.
Такава съм, като торнадо,
завъртам те и те изплювам,
не съм като останалото стадо,
да се превземам и преструвам.
Не съм жена за слаби и страхливи,
а съм такава да ме укротяваш,
заподозра ли, че не ти достигат сили,
излишно е да се надяваш...
© Енигма Todos los derechos reservados
и в тясната клетка на брачното ложе,
родена за вечна, неземна любов -
ще станеш прилежна, добра и набожна..."
Се ла ви!
Поздрави!