Такава съм - спонтанна.
Хоби ми е на червено да пресичам.
Искрена съм. Всеотдайна.
Принцип ми е силно да обичам.
Такава съм - безгрешна.
Познавам се, не ме е срам от нищо.
Решителна съм. И уверена.
Сама си вземам онова, което искам.
Такава съм - различна.
Не се побирам в ничии стандарти.
Истинска съм. Непривична.
От никого и никога не бягам.
© Илица Todos los derechos reservados