2 sept 2010, 9:11

Такъв мъж... 

  Poesía » De amor
878 0 11

"Как го хвана! Този мъж е прекрасен!
Не изглежда такъв романтик!
Късметлийка! Обясни ми по-ясно,
издай ми някой свой трик!"

 

 

Не ме питай! Не е моя собственост.
Такъв мъж не се притежава!
Той е създаден да бъде свободен.
Ако можеш, му се наслаждавай,
докато още те кани на срещи
и показва привързаност, някаква...
И докато те люби горещо...
А ти се правиш, че силно му вярваш.
Такива добре ги познавам.
От една планета сме с него.
Той привлича, краде, обещава!
Дава много, но много и взема...
Говори малко, така е устроен,
но очите му казват ти всичко!
Когато лъже, е привидно спокоен...
И само наум те обича.
Но е влюбен единствено в себе си!
Страхлив е! И ако, без да е искал,
се влюби и в теб. Огледай се!
Той отдавна ще си е отишъл!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??