1 dic 2016, 9:19

Там... 

  Poesía » De amor
293 2 4

 

Там...

 

В точния момент, минах от там...

днес отново се разхождам там...

Съдбата и съвпадението така

са го решили - да се срещаме там...

 

Отново и отново и само колко е красиво...

Всичко да се вижда, да се чувства

и преживява през многото ти цветове...

Разхождам се и си мисля, просто мечтая си...

 

Животът ми си ти, и само ти...любов моя,

от теб се вдъхновявам, за теб живея...

по теб умирам и теб влагам в мечтите си,

във всичките си болки - ти си ми радостта.

 

Животът ми си ти и само ти ...моя любов,
и опитвайки се да ти обясня и ти на мен,

това което взаимно чувстваме със все сили...

хващаме се за ръце и целуваме на другия ръката.


Животът ми си ти и само ти ...моя любов,

затова прегърни ме силно и никога повече

не ме изпускай, аз също ще те прегърна така...

Не мога да си представя и аз живота без теб...

 

Вече в душата ни се настанил онзи огън,

който не се изгасва и в огъня запалва се...

В точния момент, минах от там, както и ти...

днес отново се разхождам там, вътре в теб...

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви сърдечно!
  • Толкова копнежно и нежно...
  • " колко е красиво...всичко да се преживява през многото ти цветове"
  • Много красиво!

    "Животът ми си ти и само ти ...моя любов,
    и опитвайки се да ти обясня и ти на мен,
    това което взаимно чувстваме със все сили...
    хващаме се за ръце и целуваме на другия ръката."
Propuestas
: ??:??