25 mar 2008, 16:02

Там, където... 

  Poesía » Filosófica
1110 0 5

Пръстите ми нежно докoсват твоята душа и от мен се ражда светлина.

Новият живот облял е сивотата и са се родили цветове.

Нюансите на любовта те объркват в действителността.

Става сложна поезия, която те кара да напишеш всичко онова...

Заставаш пред огледалото и виждаш неподозиран образ.

Образа на Вечността, която ти никога не разбра.

Затова аз ще продължа да вървя сам без теб, но знам, ти ще си там.

Там, където никой случаен не стои...

© Бен Ар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??